Slide One
Slide One
previous arrow
next arrow

Doe mee

Bouw samen met ons aan een vitaal Lelystad

Draag jij sport, bewegen en vitaliteit voor onze inwoners ook een warm hart toe? Word dan onze vriend, supporter of ambassadeur! 

Wij zoeken bedrijven die samen met ons willen bouwen aan een vitaal Lelystad met gezonde inwoners. Met jouw support kunnen we waardevolle sport- en beweegprojecten realiseren die de stad vooruit helpen. Vooruit op het gebied van sociale binding, talentontwikkeling, onderwijs, participatie, ziekteverzuim en zorg. Kortom, investeren in sport en bewegen loont voor onze inwoners en voor onze bedrijven!

Door Stichting Lelystad Vitaal te steunen, laat jij zien dat je maatschappelijk betrokken bent én vergroot je jouw verbinding met de stad. 

Dit zijn de mogelijkheden

We hebben drie verschillende lidmaatschappen voor bedrijven. Je kunt ons steunen als vriend, supporter of ambassadeur! Daarnaast kan jouw bedrijf exclusiviteit verkrijgen door een van onze maatschappelijke projecten volledig te adopteren. Deze projecten hebben dringend financiering nodig om te kunnen blijven bestaan of te kunnen uitbreiden. Bijvoorbeeld:

Sportspullenbank

Meedoen aan sport en bewegen is minder vanzelfsprekend voor mensen met een laag inkomen. Naar aanleiding van de lagere sportparticipatie van deze groep inwoners in Lelystad is de Sportspullenbank opgericht. De Sportspullenbank zamelt goede en herbruikbare sportkleren en sportspullen in en verstrekt dit aan inwoners die het financieel zwaar hebben zodat er minder drempels zijn om sportief en maatschappelijk mee te kunnen doen.

Summer’s Cool

In Lelystad wonen veel kinderen die niet op vakantie kunnen gaan. Elke zomer wordt voor hen een gevarieerd cultuur, educatief sport- en beweegprogramma georganiseerd. Jaarlijks doen hieraan 160 kinderen mee. 

Sociaal Vitaal

Het project Sociaal Vitaal biedt kwetsbare, thuiswonende inwoners van 60 tot 85 jaar een wekelijks beweegprogramma. Deze effectief bewezen interventie is een combinatie van bewegen, gezondheidsvoorlichting en het ontwikkelen van weerbaarheid, sociale vaardigheid en zelfmanagement. Het doel is het verminderen van eenzaamheid en het bevorderen van de bewegingsvaardigheden. Momenteel is er financiering voor vier wijken (Tjalk, Botter, Schoener en Waterwijk), maar onze wens is om dit verder uit te rollen voor de hele stad.

Doe mee!

Investeer samen met ons in een vitaal Lelystad. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze accountmanager Angelina Schleper. Mail naar angelina@lelystadvitaal.nl of bel 06 12 89 62 93.