M.E.P. Security is sinds kort partner van Stichting Lelystad Vitaal. “Vitaliteit is net als veiligheid een primaire levensbehoefte en moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom vind ik dit partnership zo prachtig gecombineerd. En de lokale betrokkenheid, dicht bij huis, maakt het extra mooi en tastbaar”, aldus eigenaar Michael Pronk.

Veiligheid belangrijk voor succesvol en gelukkig leven
M.E.P. Security creëert een veilige omgeving of dat nu in de privésfeer is of op zakelijk gebied. Veiligheid is namelijk een voorwaarde voor een succesvol en gelukkig leven. Pas wanneer je je veilig voelt, heb je de ruimte voor ontwikkeling, presteren en ontspanning. Voor elke gelegenheid biedt M.E.P. Security passende beveiligers. Het team bestaat uit ervaren professionals met hart voor gastvrijheid en service. De beveiligers staan midden in de samenleving en zijn zeer betrokken bij de mensen die zij in hun werk tegenkomen: ‘service met een glimlach’. Het ‘geheime’ recept van Michael Pronk? Werken met goed opgeleide professionals die lekker in hun vel zitten!

Vitale werknemers
Investeren in de groei van iedere medewerker staat vanwege dat lekker in je vel zitten centraal. Belangrijke pijlers in het personeelsbeleid zijn: ‘een leven lang leren en een gezonde geest in een gezond lichaam’. Sport en bewegen staan daarbij hoog op de prioriteitenlijst. Een sportschoolabonnement is onderdeel van de secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van gratis advies van een diëtiste. Naast de mogelijkheid het lichaam fit te houden wordt ook aangeboden om de geest te trainen en zijn mentale en financiële coaching mogelijk. Hierdoor staat er een vitaal team dat levert waar het goed in is: veiligheid op elk niveau en voor iedereen!

Partnership
“Door mijn partnership met Stichting Lelystad Vitaal draag ik nu niet alleen bij aan de vitaliteit van mijn eigen medewerkers, maar voor alle inwoners met het accent op de meer kwetsbaren. Investeren in sport en bewegen maakt Lelystad een sterkere stad. Mensen die voldoende bewegen voelen zich energieker, hebben meer plezier, zijn productiever, gelukkiger en dragen daardoor bij aan een positieve en fijne leefomgeving met elkaar en voor elkaar. Kortom, naast veiligheid is vitaliteit echt belangrijk om je als individu, buurt, wijk en stad vooruit te helpen”, vertelt Pronk. Stichting Lelystad Vitaal is erg blij met de nieuwe partner en hoopt dat meer bedrijven in dit nieuwe jaar volgen om samen te bouwen aan een sterk stad met vitale inwoners.

Foto: Angelina Schleper (links) met Michael Pronk (rechts) als trotse partner van Stichting Lelystad Vitaal.