‘Een lang gekoesterde wens is in vervulling gegaan! Wij hebben nu een korte organisatiefilm en het resultaat mag er zijn!’ Het enthousiasme is te horen in de stem van Angelina Schleper, accountmanager van Stichting Lelystad Vitaal. De stichting heeft een Impuls van MAEX toegekend gekregen om de zichtbaarheid van de stichting te versterken.

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden
Afgelopen periode is er gewerkt aan het in beeld brengen van wat sport en bewegen met inwoners doet, want één beeld zegt meer dan duizend woorden. De betekenis van de stichting voor de samenleving is daarmee aantrekkelijker en toegankelijker vertaald. En ook de missie ‘helpen bij het financieel mogelijk maken van meer sport- en beweegprojecten in Lelystad’. Iedereen, maar vooral potentiële partners, worden met deze video beter bereikt. De stichting is daarom erg blij met de nieuwe en doeltreffende tool en zet in op meer bedrijven die aansluiten met een partnership. Want alleen samen maken we van Lelystad een sterke stad maken met gezonde inwoners.

MAEX
De MAEX Impuls is een fonds voor initiatieven die hun organisatiekracht willen versterken, een onderdeel dat vaak moeilijk te financieren is. Stichting Lelystad Vitaal dankt MAEX voor de mooie bijdrage!