Stichting Lelystad Vitaal doet mee met de Rabo ClubSupport-actie van maandag 4 oktober tot en met maandag 25 oktober 2021. “Via de mail ontvingen we een persoonlijke uitnodiging van de Rabobank om mee te doen met Rabo ClubSupport en daar zijn we erg blij mee. De opbrengst ervan komt namelijk ten goede aan de Sportspullenbank die recent is gelanceerd met de Sportspullenmarkt tijdens de Nationale Sportweek. En laat je stem vooral niet onbenut, want elke stem is geld waard!” vertelt Angelina Schleper, accountmanager van Stichting Lelystad Vitaal.

Rabo ClubSupport
De Rabobank is als coöperatie anders dan andere banken. Zij heeft geen aandeelhouders maar leden. In plaats van dividend te betalen aan aandeelhouders, investeren zij een deel van hun winst terug in de maatschappij. Onder meer door clubs, stichtingen en verenigingen financieel te steunen maar ook andere vormen van ondersteuning zijn mogelijk. Het volledige programma van ondersteuning is vertaald in Rabo ClubSupport.

Sportspullenbank
De Sportspullenbank zamelt goede en herbruikbare sportkleren en sportspullen.  Denk aan sportshirts, sportbroeken, schoenen, beschermers, rackets, handschoenen en alles wat je maar kunt bedenken om te kunnen sporten. De sportkleren en sportspullen krijgen een tweede leven bij inwoners die het financieel zwaar hebben. Zo maakt Sportbedrijf Lelystad het samen met haar partners van de Sportspullenbank mogelijk voor iedereen om sportief en maatschappelijk mee te doen! We zorgen door dit initiatief er samen voor dat armoede wordt bestreden en bijdragen aan een duurzame economie waar spullen niet worden weggegooid. Kijk voor meer informatie op de website van Sportbedrijf Lelystad: Sportspullenbank.

Hoe kun je stemmen?
Je kan alleen stemmen als je een rekening hebt bij de Rabobank. Via de Rabo App of op de website van de Rabobank kan je jouw stem uitbrengen.

Volg deze stappen:

  1. Log in op je Rabo App of op de Rabo website
  2. Ga naar ‘Zelf regelen’
  3. Klik op ‘Mijn Lidmaatschap’
  4. Klik op ‘ClubSupport’ en ‘breng je stem uit’

Ga voor meer informatie naar de website van de Rabobank: Clubsupport.