Sinds haar oprichting vorig jaar zet Stichting Lelystad Vitaal zich met hart en ziel in voor een sterke stad met vitale inwoners. Door het werven van financiering vanuit het bedrijfsleven en subsidies en fondsen, maakt de stichting extra sport- en beweegprojecten in Lelystad mogelijk. In het jaarverslag 2020 blikken we terug op een opmerkelijk jaar, waarin we midden in de coronacrisis samen met partners het verschil hebben gemaakt voor duizenden inwoners.


Trots op mooie resultaten
Ondanks alle coronaperikelen is het Stichting Lelystad Vitaal gelukt om in 2020 meerdere fondsen, subsidieverstrekkers en bedrijven te binden om te investeren in sport- en beweegprojecten. We zijn trots dat, mede door de inzet van de stichting, meer dan 3300 inwoners van verschillende leeftijden en achtergronden aan het bewegen zijn gezet, elkaar hebben ontmoet, hebben ervaren dat bewegen leuk is en zijn gestimuleerd om dit te blijven doen.

Lees hier het jaarverslag 2020 van Stichting Lelystad Vitaal.

Bouw ook mee aan een vitale stad
We willen de komende jaren nog veel meer sport- en beweegprojecten ondersteunen die inwoners van Lelystad helpen om in beweging te komen. Bouw met ons mee aan een vitaal Lelystad: bekijk hier de mogelijkheden.