VSBfonds heeft via Stichting Lelystad Vitaal een financiële bijdrage verstrekt om het project ‘Iedereen Doet Mee’ mogelijk te maken in Lelystad. Deze zomer is daarom een zomer als nooit tevoren. Het project ‘Iedereen Doet Mee’ bestaat uit activiteiten voor jong en oud waarin aandacht is voor sport, bewegen, ontmoeten, leren, ontdekken en een gezonde leefstijl tijdens de zomervakantie.

Samenwerking
De uitvoering van het project is in handen van afdeling Sport, Bewegen & Vitaliteit van Sportbedrijf Lelystad in samenwerking met een aantal partners, waaronder Kubus, FlevoMeer Bibliotheek, Welzijn Lelystad en verschillende sportaanbieders. Samen zorgen zij voor een interessant, educatief en gezond programma.

Stichting Lelystad Vitaal en VSBfonds
Stichting Lelystad Vitaal is een onafhankelijke stichting die financiële middelen werft via fondsen, subsidies en betrokken ondernemers. Dit met als doel projecten financieel te steunen die de vitaliteit van onze inwoners verbeteren met name zij die een extra zetje nodig hebben. VSBfonds heeft via Stichting Lelystad Vitaal een financiële bijdrage verstrekt voor de uitvoering van het project ‘Iedereen Doet Mee’. De stichting is blij met de financiële bijdrage! “Zo ondersteunen wij waardevolle sport- en beweegprojecten in de stad en helpen wij inwoners vooruit op het gebied van sociale binding, talentontwikkeling of participatie”, aldus accountmanager Angelina Schleper. “Samen naar een sterke stad met vitale inwoners.”

Meer informatie over het project ‘Iedereen Doet Mee’
Meer informatie over het project ‘Iedereen Doet Mee’ lees je op de website van Sportbedrijf Lelystad: Iedereen Doet Mee – zomeractiviteiten voor jong en oud of neem dan contact op met Timo Hoenderboom, buurtsportcoach Volwassenen & Evenementen, via e-mail: t.hoenderboom@sportbedrijf.nl of telefoonnummer: 06 13 51 59 36.