De Vries Flevoland en Stichting Lelystad Vitaal slaan de handen ineen. Dit betekent dat het schoonmaakbedrijf financieel bijdraagt aan de vitaliteit van de inwoners voor meer sport- en beweegprojecten in Lelystad.  “Wij werken graag met vitale mensen. Zij voelen zich goed en dat vertaalt zich in meer energie, veerkracht en doorzettingsvermogen. Bovendien hebben zij vaak door hun gezonde instelling ook meer plezier in hun werk. Met deze samenwerking hebben wij een partner gevonden die gaat voor een vitale stad waardoor we investeren in de omgeving van onze medewerkers en hun gezinnen”, vertelt directeur Edwin de Vries.

Dienstverlening met persoonlijke contact
Schoonmaakbedrijf De Vries Flevoland is al meer dan 25 jaar actief in Lelystad en omgeving. Overal waar het schoon en hygiënisch moet zijn, gaan ze voor de meest efficiënte en kwalitatieve oplossing. Hun dienstverlening kenmerkt zich bovendien door persoonlijk contact, zowel op uitvoerend als op managementniveau. “We hebben binnen ons familiebedrijf korte lijnen”, aldus Edwin de Vries. “Zo bouwen we aan een grote klantkring met het schoonmaken van kantoren, scholen, zorginstellingen, banken en onderkomens van andere organisaties”.

Samen bereiken we meer
Stichting Lelystad Vitaal investeert in sport- en beweegprojecten die bijdragen aan een vitale stad. Het gaat daarbij nadrukkelijk om projecten die een bewezen effectieve meerwaarde leveren aan de vitaliteit van de inwoners van Lelystad. “Het gaat om meer dan sport en bewegen alleen. Met het mogelijk maken van meer projecten dragen wij bij aan de maatschappelijke vraagstukken, zoals eenzaamheid, overgewicht of sociale uitsluiting”, aldus Angelina Schleper, accountmanager van Stichting Lelystad Vitaal. De stichting zoekt naar kansen en mogelijkheden bij fondsen, subsidieverstrekkers en bedrijven. “Samen bereiken we meer en gaan we voor een sterke stad met vitale inwoners. Daar hebben we allemaal profijt van: de inwoner, de wijken en buurten, het bedrijfsleven en de stad als geheel”, aldus Angelina Schleper tot slot.

Foto: Ondernemers Annemarie Hendrickx (links) en Edwin de Vries (rechts) gaan partnership aan met Stichting Lelystad Vitaal (eigen foto)